Utskriftikon
Greppa näringen

Rådgivning lantbruk
och miljö tjänar på

Logga in på Mina sidor

Välj inloggning för att kunna se dina gamla växtnäringsbalanser och göra nya samt se vilka rådgivningar du fått och vilka som finns inlagda i din rådgivningsplan.

Dina personuppgifter

De uppgifter du lämnar när du använder Greppa Näringens Mina sidor behandlas elektroniskt och lagras i enlighet med vad som gäller för
myndigheters arkivhantering. Uppgifterna lagras endast för att du som användare ska kunna komma åt dina tidigare utförda växtnärings­balanser och används inte för något annat syfte.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på vår webbplats

Mina sidor har bytt utseende och mobilanpassats

Onsdag18 april lanserade vi en uppdaterad version av Greppa Näringens Mina sidor. Den nya versionen har ett nytt, enklare utseende och är anpassad för att du även ska kunna göra din växtnäringsbalans i mobilen eller surfplattan.

Vi hoppas att allt gått smidigt med uppdateringen, men om du stöter på problem vill vi gärna att du rapporterar det till oss på info@greppa.nu så vi kan åtgärda eventuella fel så fort som möjligt.


BankID
Mobilt BankID
Nordea
Telia

Greppa Näringen är ett samarbete mellan Jordbruksverketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, LRFlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och länsstyrelsernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jordbruksverket
Lantbrukarnas riktförbund
Länsstyrelserna
EU

Greppa Näringen. Telefon växel: 0771-57 34 56. E-post: info@greppa.nu. Postadress: Box 12, 230 53 Alnarp